Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rapport från SEBA-projektet

Lördagen 5 december hade SEBA-projektet sitt första möte. Tanken var att det skulle varit ett fysiskt möte i Stockholm men blev nu ett möte på distans. Mötet blev kort och effektivt. Vi kan här redovisa några av de saker som diskuterades.

Vi börjar med att presentera de som ingår i projektgruppen.

Tony Klarberg – Huvudansvarig

Kurt Ramsay – Pitching Coordinator/Roving Pitching Coach

Övriga medlemmar i SEBAs styrgrupp:

Rickard Reimer, Roderick Hopkins, Jim Sasko, Jonas Jerfsten, Jakob Claesson, Micke Fasth, Daniel Johnson, Olle Öijen, Tyler Overstreet

Under mötet diskuterades hur informationen ska distribueras, vilka plattformar som ska användas, hur SEBA ska komma ut till klubbarnas spelare och ledare. Vidare diskuterades lägerverksamhet, Coach Konvent i nov/dec 2021 och vilka dokument som skall produceras/presenteras. Vi vill här presentera några av de saker vi producerat såhär långt. Mycket är bara i startgroparna och finns mycket at slipa på och mycket att fylla på med mer information.

En hemsida har skapats (vi återkommer med lanseringen av den) och instruktionsfilmer har producerats.En Youtube-kanal har skapats för att visa dessa instruktionsfilmer bland annat.  Här nedan länk till en film som är den första i en serie av flera instruktionsfilmer. Den är EN del i så kallad Arm Care. Vi presenterar här en video och utdrag ur ett dokument som beskriver övningarna "Shoulder Tubing & Elbow" (samma som videon).

Här en länk till en av de första instruktionsfilmerna: https://youtu.be/MH6UIJCt0bA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi kommer att återkomma inom en snar framtid med information kring hur ni som är intresserade av en Elitsatsning kan anmäla er till SEBA. Det gäller er ledare/tränare som är aktivt engagerade i att träna spelare i baseboll i åldrarna 16-25 år. Vi riktar oss också till er spelare i samma åldersgrupp, spelare som vill satsa mot Elit.Har du/ni frågor, tveka inte att höra av er till oss på adress enligt nedan. Vi tar gärna emot synpunkter så tveka inte att skicka era synpunkter, frågor, kommentarer om SEBA-projekt.

SBSF: info@baseboll-softboll.se

Tony Klarberg, projektansvarig SEBA-projektet, tony.klarberg@baseboll-softboll,se

Mer info om SEBA-projektet nedan:

https://www.baseboll-softboll.se/Nyheter/SBSFNyhetsarkiv/sbsfetablerarstrategiskorganisationforsportsligutveckling/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-12-23

Senast uppdaterad: 2020-12-23

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se