Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nyheter

 • Ansökan för återstartsstöd har öppnat

  Nu har ansökan för återstartsstöd öppnat, ansökningsperioden är öppen fram till och med 31/8-2023! Mer infomation finner du här!
 • Kallelse till extra förbundsmöte 2023

  Härmed kallas samtliga medlemsföreningar och medlemsdistrikt till Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundets extra förbundsmöte (nedan kallat årsmöte) som äger rum torsdagen den 1/6 kl.19.00. Årsmötet kommer att ske digitalt. Det extra årsmötet kommer i enlighet med stadgarna endast behandla de ärenden som är upptagna på dagordningen.Anmälan till årsmötet sker senast 29/5 till info@baseboll-softboll.se i samband med anmälan bifogas även fullmakt.Länk till mötet kommer att komma ut efter sista anmälan.Möteshandlingar Pdf, 390.4 kB.Fullmakt Word, 43.7 kB.Förslag till verksamhetsplan Pdf, 153.8 kB.
 • Vill du stötta våra landslag?

  Förbundet önskar skapa en grupp som vill jobba aktivt med att hjälpa landslagen att hitta lösningar gällande finansiering, skulle du vara intresserad av att jobba aktivt med dessa frågor? Kontakta förbundet på info@baseboll-softboll.se
 • Roderick Hopkins - Ny förbundskapten för basebollens U18/Junior

  18 Mars 2023
  SBSFs Styrelse har beslutat att tillsätta Roderick Hopkins som
  förbundskapten för U18 / Juniorlandslaget i baseboll då Tony
  Klarberg valt att inte vara kvar i rollen som Förbundskapten.
 • SIM 2023 Enköping

  SIM 2023 - En recap av helgens turnering Softboll InomhusMästerskapen 2023 gick av stapeln i Enköping den 18-19 mars. Med och spelade under helgen var Enköping, Karlskoga, Falun, Örebro, Sundsvall, Finland, Söder JR och Söder SR  
 • Domarutbildning Baseboll

  Baseboll domarna Distrikt, Förbund och WBSC-E genomförde en 2-dagars clinic i Västerås där både teori och fysik blandades. En av orsakerna bakom mini-lägret var WBSC-E nya domarprogram och nya regler. Som en följd av detta nya program ligger det ett förslag om uppdaterat dito för Svensk baseboll.
 • TB Baseboll 2023 publicerad!

  Baseboll TB 2023 är nu publicerad på hemsidan! TB Softboll 2023 publiceras inom kort. En översättning av WBSC speed up rules finns också publicerad och kommer nu att gälla. Ytterligare en ny sak är att mycket mer kommer att faktureras för att underlätta administrationen så som: licenser, övergångar och dispenser . Protestavgifter kommer däremot att betalas in till förbundets BG som vanligt! Nya TB hittar du här!
 • Årsmöteshandlingar!

  Här nedan finner du årsmöteshandlingar inför förbundsmötet 2023. 25-26 mars på Quality hotel Winn i Haninge. Nu uppdaterad med årsredovisning!
 • Ny rutin licenser

  Nytt för i år när det gäller licenshanteringen är att alla licenser faktureras, men ansöks fortfarande på samma sätt online. Varje onsdag sammanställs inkomna licenser för fakturering.
 • WBSC bjuder in till gratis onlinekurs!

  Improve hitting through fact-based analysis - Blast Motion
  Ta chansen att hänga på det här gratis tillfället mer information finner du här! Pdf, 541.5 kB.
  När du klickar på anmälningslänken i dokumentet finner du flertalet tillällen att anmäla dig till!

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@baseboll-softboll.se