Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nyheter

 • Girls at Bat - Här satsas det på unga softbolltjejer!!

  Girls at Bat är ett spännande koncept som Svenska Baseboll Softboll & Lacrosseförbundet sjösatte i inledningen av året med ett pilotprojekt som riktar sig mot unga tjejer upp till U15-åldern som vill utvecklas som softbollspelare. Hittills har projektet, som drivs av ett team duktiga kvinnliga softbolltränare, genomfört tre så kallade Day camps runt om i landet och snart är det dags för det fjärde tillfället som skall genomföras i Enköping den 21 juli.
 • Andreas fortsätter på förbundet året ut

  Nu står det klart att Andreas Holmgren fortsätter på kansliet året ut med huvudfokus på att fortsatt utveckla förbundets verksamhet inom skolsamverkan.
 • Varmt välkommen Monica!

  Vi välkomnar varmt Monica Söderberg till Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet! Monica gjorde sin första dag den 3 juni och kommer under ett och ett halvt år jobba med utvecklingsfrågor på barn och ungdomssidan och även fokusera på förbundets utbildningar! 
 • Nätverksträffar för pedagoger och föreningar på besök i skolans värld!

  Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet fortsätter arbetet med att få ut våra idrotter i skolorna med Baseball5 och våra föreningar i spetsen. Har ni koll på nätverksträffarna för pedagogerna i ert distrikt eller har ni några andra ideer på hur ni vill möta barn och unga i skolans värld?
 • Nytt Licenssystem

  Då licensmodueln i idrottonline stängs ned så kommer vi från och med i år ha ett nytt system där vi ahnterar licenser, detta heter Profixio och vi är i slutfasen innan lansering! Information har under eftermiddagen gått ut till föreningarnas officiella mejladresser. Är det så att du som läser detta tycker att er förening inte fått information, vänligen kontakta Ninnie på: ninnie.lystad@sbslf.se så ser hon till så att ni får all nödvändig information. Viktigt för att detta ska fungera är att ni har rätt mejladress inlaggd i idrottonline!
 • Örebro Eagles visar vägen för rörelse i skolan!

  Det börjar röra på sig inom vårt arbete med skolsamverkan och Rörelsesatsningen i skolan. En av de första föreningarna som tar del av vårt stöd under 2024 är Örebro Eagles! Under vecka 10, 11 och 12 är de ute och visar upp sin verksamhet för nya ungdomar i skolan i en första runda besök. Vi hoppas på goda resultat och en fortsättning framöver!
 • Inbjudan till Domarutbildning i Softboll

  Vill du bli Softbolldomare? Anmäl dig nu till vår Domarutbildning! Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet är stolta att presentera en spännande möjlighet för alla som drömmer om att bli softbolldomare! Vi bjuder in dig till vårens domarutbildning, öppen för både ungdomar och vuxna.
 • Missa inte att ansöka om LOK-stöd!

  Den 25 februari är sista dagen att ansöka om LOK-stöd! Det är oerhört vikigt att alla föreningar som har aktiviteter för barn och ungdomar mellan 7-25 år ansöker om LOK-stöd! Mer information hittar du här! Länk till annan webbplats.
 • Varmt välkomna på årsmöte 23-24/3-24

  Varmt välkomna på förbundets årsmöte helgen 23-24 mars 2024.
  Årets möte hålls på Quality hotel The Weaver i Göteborg (Mölndal).
  Länk till anmälan finner du nedan!

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se