Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nyheter

 • Förbundet har nya mejladresser!

  Ytterligare ett steg i ihopslagningen har skett, tidigare mejadresser som slutat på @baseboll-softboll.se är nu utbytta mot @sbslf.se. Dvs de flesta i förbundet nås på namn.efternamn@sbslf.se och info mejlen nås numera på info@sbslf.se! Är det några frågor så kontakta ninnie.lystad@sbslf.se
 • Baseboll Landslaget mot Finland och Tjeckien!

  Sveriges A-landslag åker till Finland för att förbereda sig för EM samt vinna Nordic Challenge. Sverige ska för tredje året i rad spela finnkampen, i år utökad med Norges landslag. Detta i ett led att stärka baseball i Norden. Detta fungerar också som förberedelse inför EM som startar den 24/9. Vi har pratat lite med Förbundskapten Rickard Reimer om truppen, Nordic Challenge och kommande EM i Tjeckien.
 • Svenska mästare korades i softboll och baseboll i en spännande helg

  Falun Ravens utropas till svenska mästare i softboll med en imponerande prestation i SM-finalerna. I en kamp om titeln som spelades i bäst av tre matcher besegrade Ravens Söder Softboll och kunde därmed lyfta trofén som bevis på deras överlägsenhet.

  På herrsidan blev det Rättvik Butchers som stod som segrare och tog hem mästartiteln i baseboll. Butchers visade upp enastående spel och besegrade starka motståndare från Stockholm Monarchs för att ta hem det ärofyllda priset.

 • Distriktslagsturneringen 2023

  Alla fyra distrikt var representerat i helgen 19-20 augusti, när distriktsmästerskapsturneringen återstartade. 
 • Save the date- Verksamhetskonferens 2023

  Missa inte årets verksamhetskonferens!! Här kommer en save the date – den 14-15 oktober kommer det att vara en verksamhetskonferens, mer information kommer men planera in datumen så att någon från varje förening kan delta. Likaså som förra året så kommer deltagandet att vara subventionerat. Missa inte en helg där ni dels kommer få möjlighet att diskutera Baseboll, Softboll och Lacrosse separat utan även få möjlighet att vara med och tycka och tänka inför förbundets kommande verksamhetsplan!Plats, tider och program för helgen kommer!
 • Vi söker arrangör till Regionslutspelet

  Datum 16 och 17 september, lag 1-4 i Regionseriens sluttabell tar sig dit om de inte är ett B-lag eller J-lag, då tar 5:an en plats etc
  Tre matcher skall spelas, två på lördagen i form av semifinaler mellan 1:an och 4:an resp. 2:an och 3:an, därpå final på söndagen.
  Förbundet står för domare och bollar, och en TC kommer att utses.
  I ansökan ska det framgå detaljer kring arrangemanget, såsom kiosk och förtäring, streaming, speaker mm.
  Senaste ansökningsdatum är 31 augusti, därefter tar TK beslut om var det arrangeras. Inkommer ingen ansökan går arrangemanget till laget som placerar sig först i serien.
 • Sverige står värd för U15 Nordic Cup 23-24 september

  Nu söker förbundet efter spelare som vill spela U15 Nordic cup (baseboll) i Styockholm 23-24 september! Ingen uttagning kommer att ske och vi önskar att få in anmälningarna via det här formuläret! Länk till annan webbplats. Sista anmälan är den 1 september!
 • Varmt välkomna till JSM i Softboll

  Den 16-17 September spelas JSM i Softboll på Skarpnäcksfältet! JSM spelas som en turnering som är öppen för alla klubbar i Sverige.
 • Senaste versionen av Baseboll TB ligger nu på hemsidan!

  Då det har skett en uppdatering av domarnas arvode ligger nu en uppdaterad version av tävlingsbestämmelserna i baseboll upplagd! Tävlingsbestämmelserna i Baseboll finner du här!
 • ESCA camp 2023 Baseboll och Softboll

  Hello players and coaches. The countdown has begun. Once again, Softball Europe, in cooperation with the European Softball Coaches Association (ESCA), will be organizing the 2023 ESCA training camp  this October. 

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se