Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nyheter

 • Roderick Hopkins - Ny förbundskapten för basebollens U18/Junior

  18 Mars 2023
  SBSFs Styrelse har beslutat att tillsätta Roderick Hopkins som
  förbundskapten för U18 / Juniorlandslaget i baseboll då Tony
  Klarberg valt att inte vara kvar i rollen som Förbundskapten.
 • SIM 2023 Enköping

  SIM 2023 - En recap av helgens turnering Softboll InomhusMästerskapen 2023 gick av stapeln i Enköping den 18-19 mars. Med och spelade under helgen var Enköping, Karlskoga, Falun, Örebro, Sundsvall, Finland, Söder JR och Söder SR  
 • Domarutbildning Baseboll

  Baseboll domarna Distrikt, Förbund och WBSC-E genomförde en 2-dagars clinic i Västerås där både teori och fysik blandades. En av orsakerna bakom mini-lägret var WBSC-E nya domarprogram och nya regler. Som en följd av detta nya program ligger det ett förslag om uppdaterat dito för Svensk baseboll.
 • TB Baseboll 2023 publicerad!

  Baseboll TB 2023 är nu publicerad på hemsidan! TB Softboll 2023 publiceras inom kort. En översättning av WBSC speed up rules finns också publicerad och kommer nu att gälla. Ytterligare en ny sak är att mycket mer kommer att faktureras för att underlätta administrationen så som: licenser, övergångar och dispenser . Protestavgifter kommer däremot att betalas in till förbundets BG som vanligt! Nya TB hittar du här!
 • Årsmöteshandlingar!

  Här nedan finner du årsmöteshandlingar inför förbundsmötet 2023. 25-26 mars på Quality hotel Winn i Haninge. Nu uppdaterad med årsredovisning!
 • Ny rutin licenser

  Nytt för i år när det gäller licenshanteringen är att alla licenser faktureras, men ansöks fortfarande på samma sätt online. Varje onsdag sammanställs inkomna licenser för fakturering.
 • WBSC bjuder in till gratis onlinekurs!

  Improve hitting through fact-based analysis - Blast Motion
  Ta chansen att hänga på det här gratis tillfället mer information finner du här! Pdf, 541.5 kB.
  När du klickar på anmälningslänken i dokumentet finner du flertalet tillällen att anmäla dig till!
 • Varmt välkommen till årsmötet 25/3- 2023

  Alla förbundets föreningar är varmt välkomna att delta på årets årsmöte den 25/3-2023. Årets möte kommer att äga rum på Quality hotell Winn i Haninge och utöver årsmötet den 25/3 vill vi även passa på att bjuda in till en helg med diskussioner, föreningsutveckling och middag! Så vi uppmanar alla föreningar att boka in både den 25/3 och 26/3!
 • The Cup NL

  I helgen som gick reste ett mixat lag med U23 spelare från flera olika klubbar till Nederländerna för att delta i The Cup, världens största inomhusturnering.I turneringen har tjejerna fått möta bra motstånd och fått möjlighet att spela mot lag från USA, Storbritannien samt Nederländerna och det har varit lärorikt och roligt att få möta lag från flera av softbollens toppnationer.
 • Nordiskt möte i Stockholm 7-8 januari 2023

  SBSLF stod som värd för ett Nordiskt Möte för våra nordiska grannförbund i baseboll och softboll den gångna helgen. Under mötet diskuterade deltagarna gemensamma utvecklingsmöjligheter och lade även grunden för ett ”Nordic Council” där de nordiska länderna kontinuerligt möts för att utbyta erfarenheter och idéer.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@baseboll-softboll.se