Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softbollutskottet – ny organisation

En ny satsning har nu gjorts för att stärka softbollen i Sverige genom att se över vårt redan startade softbollutskott inom förbundet.

Sedan 2014 har förbundet haft ett softbollutskott som har fokuserat på viktiga delar för att förbättra kommunikationen och samarbetet mellan klubbar. Nu har utskottet utökats ytterligare och nu vill vi även ha med dig! 

Under tidigare år har utskottet bestått av ca 5-6 personer som har sett över hela verksamhetens olika satsningar och event.
Nu är tanken att utskottet ska delas upp i olika sektioner för att kunna jobba mer på djupet med specifika frågor.
 Sanna Hermansson kommer att sitta kvar som ordförande för utskottet och ha det övergripande ansvaret för dom uppdelade sektionerna men vi kommer sen att ha ansvariga för dam, herr, masters, juniorer, U13, marknadsföring, elit och domare. 


Utskottet har haft ett uppstartsmöte (14 medverkande deltagare från olika delar av landet) för att komma igång med den nya verksamheten men vi har fortfarande några vakanta platser.

Under hösten kommer dom olika sektionerna jobba fram mål för just deras målgrupp utefter förbundsutvecklingsplanen och planera sina event utefter dessa mål. Såklart samarbetar alla sektioner med varandra så vi alla jobbar mot våra gemensamma mål.

Är softbollutskottet någonting för dig? Eller känner du någon som skulle passa bra in hos oss? Tveka inte att höra av er. Vi vill gärna ha fler motiverade själar att jobba med så vår sport växer.

Hör av er till Sanna Hermansson på mail sanna.hermansson@baseboll-softboll.se

Publicerad: 2020-07-08

Senast uppdaterad: 2020-07-08

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se