Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

TK söker arrangör för Domarcupen 5-6/5

Efter önskemål från Elitserieklubbarna och Domargruppen har TK beslutat att återinföra Domarcupen 2018. Denna turnering spelades tidigare i Karlskoga och var tänkt som en chans för intresserade klubbar att få känna på matchspel inför säsongen.

Självklart är Domarcupen även till för att Förbundets domare ska bli lite varma i kläderna. 

Årets upplaga kommer vara utformad likadant, och nu söker TK en arrangör. Domarcupen är planerad till helgen 5-6/5. Arrangerande klubb är ansvarig för planvård, scoreboard, bollar och att det finns förtäring att köpa för de deltagande lagen och domarna. Rese- och ev. boendekostnader står lagen själva för.

 Vid intresse för att arrangera Domarcupen 2018 maila: tk@baseboll-softboll.se

Publicerad: 2018-01-18

Senast uppdaterad: 2018-01-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se