Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ny hemsida

SBSF lanserar idag en ny extern hemsida: www.dugout.se. Hemsidan riktar sig till alla som har ett intresse och ett engagemang i svensk baseboll och softboll. Här finns nyheter och artiklar om förbundets verksamhet och framgångar.

Som ni alla vet är dugouten den närmaste platsen man kan vara på i baseboll och softboll utan att vara en spelare på själva planen - precis så är det med den nya hemsidan dugout.se - den tar dig väldigt nära spelet!

Dagens lansering är bara en start på en resa där sidan kommer utvecklas mycket mer över tid med mer information om våra landslag, om vår serieverksamhet och våra utvecklingsaktiviteter. Allting startar med ett första steg och idag har vi tagit klivet in i en ny hemsida.

baseboll-softboll.se kommer att finnas kvar, men kommer utvecklas mer åt intern förbundsverksamhet med nyheter och information om regelverk, policies, organisation och så vidare. Det blir således mer av ett intranät för att hålla ihop och driva runt förbundets verksamhet. Vi återkommer mer allt eftersom med hur dessa båda sidor kommer att utvecklas över tiden.

Har du tips och idéer på intressanta nyheter eller artiklar om förbundets verksamhet? Kontakta i så fall daniel.lindkvist@baseboll-softboll.se. Vi tar gärna emot fina bilder från våra gulblåa landslag eller från andra aktiviteter i förbundets regi.

Välkommen in i dugouten för svensk baseboll och softboll!

www.dugout.se Länk till annan webbplats.Publicerad: 2018-01-11

Senast uppdaterad: 2018-01-11

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se