Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kickoff i Nyköping

Samtliga medlemsföreningar kallas här med till årsmöte och kickoff i Nyköping helgen 24-26 mars 2017. Helgen är tänkt att bli mer än bara det formella årsmötet.

Nyköping Knigts och Sörmlandsidrotten bjuder in  till gästabud i Nyköping igen, där kronan på verket är förbundsmötet.
Fokus under helgen kommer att ligga på att utveckla baseboll och softboll i våra föreningar, distrikt och förbund. I samarbete med SBSF och Sörmlandsidrotten erbjuder Nyköping Knights ett smörgåsbord av aktiviteter och utbildningar: IdrottOnline, mental träning, idrottsskador, antidoping, kost och näringslära, föreningsutveckling, domarutbildning, protokollföring med iScore, med mera.

Därutöver erbjuds lokaler för SDF-möten, kommittémöten och styrelsemöten. Det kommer även finnas medföljandeprogram, så se till att anmäla så många representanter som möjligt från era föreningar och distrikt.

Hela paketet kommer att kosta cirka 1700 kr per person och inkluderar deltagande i hela konferens- och utbildningsprogrammet, samtliga måltider inklusive Gästabud på slottet samt en övernattning i dubbelrum. Så missa inte att budgetera för denna utbildningshelg redan nu, och prata med er lokala SISU-konsulent kring möjligheten att få hjälp med resurser för att skicka deltagare till helgen.

Mer detaljerad information kring helgens program, anmälan och priser kommer senare, men reservera helgen 24-26 mars redan nu.

Läs mer på Nyköpings hemsida: http://www.nykopingknights.se/Nyhetsarkiv/nykopingbaseboll2016/valkomnapakickoffinykoping/  Länk till annan webbplats.Publicerad: 2016-12-21

Senast uppdaterad: 2017-02-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se