Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF breddar sin organisation och bildar ett Basebollutskott

Vår verksamhet växer och med den ställs kravet på en större och bättre organisation. SBSF har tidigare bildat Softbollutskottet (SU) som med kontinuitet och långsiktigt planerad verksamhet har nått mycket goda resultat.

Vi bildade tidigare under året ett Ungdomsutskott (UU) som precis börjat planera för hur de skall driva sen verksamhet efter den arbetsbeskrivning som de har fått av styrelsen.  

Sedan tidigare har vi ett Tävlingskommitté, Juridiskt utskott och styrelsens Arbetsutskott som alla har sina egna arbetsbeskrivningar och budget att jobba efter.

Nu tar vi nästa steg och bildar ett Basebollutskott (BU) som kommer att få en liknande arbetsbeskrivning som SU men då med den tydliga målbilden att utveckla svensk baseboll med hjälp av långsiktig planering och kontinutet.

Den färdiga arbetsbeskrivningen kommer att tas fram av styrelsen men i samarbete med ledamöterna i BU för en bra förankring.

Målsättningen är att få en bred kompetens i utskottet med erfarenhet från olika delar av vår verksamhet.

Utskottet kommer att ha en egen budget och utsedd ansvarig ordförande för BU blir Jonas Holmberg.  

Vi söker dig som vill utveckla svensk baseboll. Du kanske är en spelare med idéer om vår verksamhet, domare, klubbledare eller coach? Vi söker personer med ett driv att utveckla och viktigt är att du kan omsätta dina idéer till verklighet.   

Tveka inte att höra av dig om du tycker det låter intressant!  

Ordförande SBSF 
Johnny Stormats 
Johnny.Stormats@baseboll-softboll.se 
070-664 91 84 

Publicerad: 2016-05-30

Senast uppdaterad: 2016-11-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se