Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Landslagsläger i maj

Den 19-22 maj håller basebollandslaget ett större landslagsläger på Nya Örvallen i Sundbyberg. Nytt för i år är att lägret inleds med en öppen träning på torsdagskvällen.

Nordic Baseball Classic som var planerat till helgen 20-22/5 är flyttad* den planerade turneringen mot Pakistans landslag blev tyvärr inställd. Istället samlar landslagsledningen med Rickard Reimer i spetsen sitt landslag till ett större träningsläger som inleds på torsdagen med en öppen träning för alla som vill visa upp sig. Den öppna träningen är mellan 19:00-21:00 och ingen föranmälan är nödvändig. 

I övrigt är samtliga spelare från förra årets EM kval-trupp som tog Sverige tillbaka till EM:s A-poolen kallade samtidigt som juniorlandslagets coach Björn Johannessen bjudit in de som är aktuella för juniorlandslaget. 

 


Arkivbild

 

 

Truppen till landslagslägret i Sundbyberg

Schema 19-22 Maj 2016
Torsdag
19:00 - 21:00
Öppen träning
Fredag
18:00
Samling för kallade spelare
 
18:30 - 21:00
Träning
Lördag
9:00 - 12:00
Tester/träning
 
12:00 - 13:00
Lunch vid planen
 
13:00 - 18:00
Intern Matcher
Söndag
9:00 - 12:00
Intern Matcher
 
12:00
Avslut

Jesper Svedhem,Victor Croneld, Ricardo Montero, Daniel Johnson, Joel Johnson, Matt Merrifield, Simon Andersson, Gabriel Vasquez, Oscar Holmberg, Tommy Lindell, Nicklas Melin, Christoffer Granström, Kent Karlsson, Jakob Syrén, Mikael Lindqvist, Björn Johannessen, Peter Johannessen, Jakob Claesson, Bo-William Gilligan, Magnus Pilegård, Elvis Hammrstedt, Albin Sivard, Johan Klarberg, Pontus Byström, Arvid Carlstedt, Emil Sahlin Söderlund, Robin Lausen, Michael Andersson, Alexander Johnsson, Alexander Wikman, Johan Jansson. 

Med reservation för utlandsspel med mera.

 

För Juniorlandslagets räkning är följande spelare kallade:

Kevin Kias, Oscar Kjellberg, Linus Holmberg, Max Hill, Trolle Brandt, Elias Espling, Adam Hopkins, Albin Käck, Oskar Syrén, Leo Bäckström, Hampus Lundberg, Olle Martinsson, Rasmus Karlsson och Calle Bielsten.

 

*Nordic Baseball Classic är planerat till helgen 5-7/8. Mer info kommer att komma närmare inpå.

Publicerad: 2016-05-06

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se