Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

14 december sista dag söka till Akademin/Akademin på GävleDala

Dags att söka till Akademin (länk till reportage på svtplay nedan), tjejer och killar! Tag chansen till en oerhörd personlig utveckling med mycket baseboll och softboll samtidigt som ni får spela mycket matcher, en Akademiturnering varje vår bl.a. OCH i kombination med era gymnasiestudier. Ansök senast 14 december!

Reportage på svtplay/GävleDala

Kolla in reportaget från Akademin på GävleDala på svtplay, klicka här Länk till annan webbplats..

 

Leksands Gymnasium med flera val av program

Leksands Gymnasium har inte bara ett Natur/Samhällsprogram, på Leksands Gymnasium finns 12 program att välja på, varav två s.k. nationella program, Hotell o Restaurang samt Industriprogrammet. Du kan välja samtliga program utom Estetiska, där krockar programmet alla träningspass i stort sett. Läs mer här Länk till annan webbplats..

 

Internationellt samarbete i en härlig miljö

Leksands Gymnasium ligger centralt i Leksand där det är gångavstång från skolan till samtliga träningsanläggningar och cykelavstånd till boendet. Den "lilla" orten men ändå en "internationell klang", en kommun med mycket chans till idrott och goda kommunikationer till bl.a. Stockholm med både buss o tåg.

Basebollakademin har i två år spelat Akademiturneringen och mött de andra akademierna i Europa. Sverige står sig starkt, motståndet är riktigt bra, det är de bästa juniorerna i Europa ni ställs mot. Fler och fler talangscouter visar intresse för akademi-elevernai Europa. Ambitionerna finns att även Softbollakademin ska kunna komma igång med liknande spel/läger. I Italien finns en softbollakademi där samarbete kommer att initieras samt att kontakter med Holland tagits för eventuellt samarbete.Två pionjärer har startat softbollakademin 2009 och fler ansökningar är på väg inför 2010.

 

Besöka Akademin innan ni betämmer er

Är ni osäkra, gör ett besök med era föräldrar. Tag kontakt med undertecknad Tony Klarberg för ett besök som passar er, kanske passa på när det är kurs på Follkhögskolan 5 december. MEN VIKTIGAST, få en egen uppfattning om både skola, miljö, ledare, elever, lärare, träningsprogram etc. för att ge er själva en ärlig chans att välja rätt!

 

Hör av er till Tony Klarberg, 070-522 74 06 eller tony.klarberg@baseboll-softboll.se

 

Publicerad: 2009-12-11

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se