Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Seriespelet 2011- Synpunkter önskas

Enligt tidigare beslut som togs i samråd mellan er föreningar och SBSFs Tävlingskommitté så kommer nuvarande seriesystem ligga fast över säsongerna 2009 - 2010. Ett beslut som ger oss arbetsro och att i god tid tänka på kommande seriesystem. TK vill med hjälp av er föreningar börja diskussionen redan under denna säsong om hur vi skall ha det säsongen 2011.

Ta och fundera under säsongen om vad som är bra och vad som är mindre bra. Det finns ju för året nya lösningar, jag tänker främst på Kvalserien men även den nya varianten av de regionala serierna.Det finns en del frågor att fundera på och säkert finns det fler. - Är kvalserien en serie vi skall bygga vidare på?- Går den att utveckla ytterligare?- De regionala serierna, vad behöver vi ändra, behöver vi ändra något?- En eventuellt kommande div 1 serie, vilket underlag behöver vi för att det skall kunna fungera?- När skulle det kunna vara realistiskt att starta en div 1 serie?
SBSF styrelse håller möte helgen den 21- 22/8, kom in med era förslag eller synpunkter innan dess så tar vi upp dem på Verksamhetskonferensen i oktober. Skicka era förslag eller synpunkter till mig på jstormats@telia.com senast 15 augusti!

Publicerad: 2009-07-08

Senast uppdaterad: 2009-07-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se