Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Årets ungdomsturneringar i baseboll

Antalet ungdomsturneringar och aktiviteter för ungdomar ökar för varje år. I år tillkommer ytterligare några nya ungdomsturneringar - bl.a. Kenneth Lindberg Memorial som arrangeras av Nya Stoeryd 1-2 maj.

För en komplett lista av ungdomsturneringar med arrangörsinfo och datum - gå till Ungdomssidorna på SBSFs webb Länk till annan webbplats. där alla datum, arrangörer och turneringsinformation kommer att finnas tillgänglig. Där finns även länk till sidorna om Little Leagues verksamhet under året.

Publicerad: 2009-04-10

Senast uppdaterad: 2009-04-10

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se