Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Öppet Hus på Akademin i Leksand

Måndag 17 november är det informationsdag på Leksands Gymnasium. Kom och ta en titt på skolan och lyssna på information om de akademiska programmen som Leksands Gymnasium kan erbjuda.

Akademin i Italien 2008.

Är ni intresserade? Anmälan till Leksands Gymnasium OCH SBSF
Anmälan till Leksands Gymnasium skoladministratör Åsa Kans 0247-801 63 alt. asa.kans@leksand.se anmäl er snarast! Informationen startar redan kl. 09.00 måndag morgon. Akademin tränar kl. 08.00, finns alltså möjlighet att titta på träningen innan ni går på informationen. Är ni intresserade att titta på träningen redan på måndag morgon kontakta Tony Klarberg, tony.klarberg@baseboll-softboll.se eller 070-522 74 06. Önskar ni resa på morgonen finns även möjlighet att få information på kvällen, skolan har även då samma information. Tony Klarberg samt någon/några elever som idag går på akademin finns på plats under hela dagen för information/frågor. Förutom information om skolans utbildningsprogram och guidad tour över skolan finns möjlighet att ta en titt på de träningsmiljöer och träningslokaler akademin använder.

 

kontaktperson - Tony Klarberg

 

Publicerad: 2008-10-30

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se