Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SM-guld till Skövde Saints

16:10 | lördag 27 september 2008 SM-guld till Skövde Saints Skövde Saints SM-medaljörer. Foto: SR Skaraborg För tredje året i rad är nu Skövde Saints svenska mästarinnor i softboll. På lördagen besegrade Skövde Saints Sundsvall med 12-2 i SM-finalmatch nummer tre. Ann-Sofie Rickardsson är van att fira Priya Mohlén: "Lika roligt varje gång" Mia Carlsson: "Vi var verkligen värda det här" Det var upplagt för guldfest på Lillegården när Skövde Saints softbolltjejer gick upp i finalmatch nummer tre mot Sundsvall. Matchen var över på en dryg timma då hade Skövde kört över sina gäster med 12-2. Skövde började bra och ryckte snabbt till sig en 5-1 ledning. I den fjärde inningen slog hemmalagets Lina Larsson en homerun och SM-finalen var så gott som avgjord. Med 10 poängs ledning efter fem spelade innings så bröts matchen och det stora guldjublet kunde bryta ut. ”En hög lägstanivå” -Alltid helt underbart att vinna, säger Ann-Sofie Rickardsson till SR Skaraborg som tror sig veta varför Saints är så bra. -Vi har ett jämnt lag och en hög lägstanivå och många bra spelare som kliver fram när det behövs. -Vi är verkligen värda det här, jublade Mia Carlsson som utsågs till den mest värdefulla spelaren under SM-slutspelet. Tredje raka SM-guldet Skövde Saints förlorade bara en match under säsongen och säkrade sitt tredje raka SM-guld. Nu gäller det för klubben att ta ytterligare kliv ute i europacupen där laget slutade nia i år och även nästa år får möta europaeliten i A-poolen. Vad behöver ni förbättra för att räcka till i Europa? -Våra pitchers behöver utvecklas, det defensiva är ganska bra redan, säger Priya Mohlén som ser positivt på framtiden. -Nu vet vi vad som väntar där. Vi vet att vi kan mer. Vilken/vilka skaraborgsidrottare stod för förra veckans mest imponerande prestation? Röstning avslutad Visa resultat Tipsa en bekantUtskriftsvänligt format Tillbaka

Skövde Saints SM-medaljörer. Foto: SR Skaraborg
För tredje året i rad är nu Skövde Saints svenska mästarinnor i softboll. På lördagen besegrade Skövde Saints Sundsvall med 12-2 i SM-finalmatch nummer tre.

Ann-Sofie Rickardsson är van att fira
Priya Mohlén: "Lika roligt varje gång"
Mia Carlsson: "Vi var verkligen värda det här"
Det var upplagt för guldfest på Lillegården när Skövde Saints softbolltjejer gick upp i finalmatch nummer tre mot Sundsvall. Matchen var över på en dryg timma då hade Skövde kört över sina gäster med 12-2.

Skövde började bra och ryckte snabbt till sig en 5-1 ledning. I den fjärde inningen slog hemmalagets Lina Larsson en homerun och SM-finalen var så gott som avgjord. Med 10 poängs ledning efter fem spelade innings så bröts matchen och det stora guldjublet kunde bryta ut.

”En hög lägstanivå”
-Alltid helt underbart att vinna, säger Ann-Sofie Rickardsson till SR Skaraborg som tror sig veta varför Saints är så bra.
-Vi har ett jämnt lag och en hög lägstanivå och många bra spelare som kliver fram när det behövs.

-Vi är verkligen värda det här, jublade Mia Carlsson som utsågs till den mest värdefulla spelaren under SM-slutspelet.

Tredje raka SM-guldet
Skövde Saints förlorade bara en match under säsongen och säkrade sitt tredje raka SM-guld. Nu gäller det för klubben att ta ytterligare kliv ute i europacupen där laget slutade nia i år och även nästa år får möta europaeliten i A-poolen.

Vad behöver ni förbättra för att räcka till i Europa?
-Våra pitchers behöver utvecklas, det defensiva är ganska bra redan, säger Priya Mohlén som ser positivt på framtiden.
-Nu vet vi vad som väntar där. Vi vet att vi kan mer.


Vilken/vilka skaraborgsidrottare stod för förra veckans mest imponerande prestation?
Röstning avslutad
Visa resultat

 

Tipsa en bekantUtskriftsvänligt format
Tillbaka

Publicerad: 2008-09-27

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se