Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

MLB-tryout i Leksand till helgen

Lördagen den 21 april håller SBSF och MLBI tryout för sommarens European Academy i Italien på basebollplanen i Leksand.


21 spelare är uttagna till denna tryout som kommer att avgöra om spelarna har de kvaliteter som behövs för att förtjäna en plats i Major League Baseball European Academy i Tirrenia, Italien. De spelare som är uttagna är: Tomas Andersson, Oscar Carlstedt, Jakob Claesson, Nils Eilertz, Simon Emanuelsson, Daniel Eriksson, Oliver Fallgren, Petter Gage, Linus Hösöyen, Dimitri Ismagilov, Timor Kombarov, Robin Lausen, Niklas Melin, Lukas Ohlsson, David Olds, Markus Rosenkvist, Kristoffer Sjöberg, Oskar Thorsberg-Vejkdal, Adam Villamo, Daniel Wood, och Erik Örbom. Tryouten kommer endast att vara öppen för ovanstående spelare och kommer som sagt att ske lördagen den 21 april kl 12:00-15:00 i Leksand. KORRIGERING! Startar kl. 11.00, samling vid basebollplan, ombyte sker vid omklädningsrum mellan basebollplan och softbollplan.  MLBI/SBSF önskar de deltagande spelarna varmt lycka till! kontaktperson - Tony Klarberg


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-04-18

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se