Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Uttagning till MLB European Academy

För tredje året i rad kommer MLB arrangera European Academy i Tirrenia, Italien, mellan 8-30 augusti.


 De 50 bästa spelarna i Europa, 15-18 år, kommer att bjudas in till lägret efter tryouts runt omkring i Europa. Årets tryout i Sverige arrangeras i Leksand lördagen den 21 april. Är du intresserad av att vara med? Sista dag för anmälan är fredag 9 mars! SBSF har uppgiften att nominera max 40 spelare till tryouten. Därför skall samtliga spelare som vill vara med på tryouten i Leksand anmäla detta senast 9 mars till SBSFs kontaktperson Tony Klarberg via e-post . Följande uppgifter måste framgå i anmälan för att ni skall skickas vidare till MLB för uttagning till try-outen. Är anmälan ofullständig kommer den inte att skickas vidare! Efternamn och förnamn Nationalitet Längd Vikt Kastar (L/R) Slår (L/R) Defensiva positioner Födelsedatum Klubb Hemadress E-postadress Telefonnummer Efter att anmälningarna kommit in till SBSF kommer vi ta ut 40 spelare som vi skickar vidare till MLB. MLB beslutar sedan om vilka som får vara med på tryouten. På order av MLB kommer det endast i undantagsfall vara aktuellt med spelare som inte spelat i ungdoms- eller juniorlandslag, detta för att säkra en hög kvalitet på deltagarna. Vid fjolårets MLB European Adacemy var två spelare, Oscar Carlstedt och Niklas Melin, uttagna till att deltaga under de tre veckorna som Academyn pågick. Läs mer om MLB European Academy (pdf-fil) Läs mer om hur tryouten går till (pdf-fil)   skriven av - Kristian Pälviä kontaktperson - Tony Klarberg

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-02-28

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se