Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

European Masters Games i Malmö 2008

Malmö kommer att stå som värd för European Masters Games 2008 - med bl.a. softboll på programmet! Tävlingen kommer att vara öppen för deltagare från 35 år och uppåt. Förutom de 10 obligatoriska idrotterna har Malmö ansökt om att bl.a. arrangera softboll i tävlingen, som kommer att locka cirka 10 000 deltagare.


European Masters Games är en tävling i veteranidrott, som fungerar som en mötesplats för ett stort antal idrottare från hela Europa. Tävlingen kommer att arrangeras av Malmö stad i samarbete med Skånes Idrottsförbund och man räknar med runt 10 000 deltagare. European Masters Game är en del av det världsomspännande International Masters Games Association. Från badminton till volleyboll Malmö/Skåne har i sin ansökan om att få arrangera tävlingen erbjudit att genomföra tävlingar i följande idrotter; badminton, basket, biljard, bordtennis, boule/petanque, brottning, bågskytte, curling, cykel, fotboll, friidrott, fäktning, golf, gymnastik, handboll, handikappidrott, innebandy, ishockey, judo, kanot, karate, livräddning, ridning, rodd, schack, segling, simning, skytte, softball, squash, tennis, tyngdlyftning, varpa och volleyboll. Mer information finns på Webbsidan för European Masters Games 2008 samt i pressmeddelande från malmo.com . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-11-29

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se