Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Lyckat Billingeslag - för 12:e året i rad!

Sveriges största ungdomsturnering blev återigen en stor succé. Trots bitvis dåligt väder under söndagen genomfördes hela turneringen med 14 A-ungdomslag och 9 B-ungdomslag på ett positivt sätt. Segrare blev Leksand i A-ungdom och Arnö i B-ungdom. Mer om turneringen finns på Skövde Saints webbsida


Från arrangörshåll hoppas man på bra väder men det ser lite smådystert ut inför helgen. En hel del regn väntas och det är bara att hålla tummarna för att planerna håller för spel under hela helgen. - Vi kommer att preparera totalt fem planer under helgen,säger Mattias Grimstoft i arrangerande Skövde Saints. Tre planer för A-pojkar läggs ut på Sportfältet tillsammans med en B-ungdomsplan. En intilliggande fotbollsplan får agera hem åt en B-ungdomsplan. - Vi får trycka ihop planerna lite så det blir lite mindre mått än vad det egentligen skall vara, men det är enda sättet för att kunna få ihop tillräckligt med planer för att arrangera turneringen, säger Grimstoft som ser fram emot helgens spel. Under lördagen avgörs gruppspelet i A-ungdom och på söndagen spelas slutspelsmatcher för samtliga lag. Alla lag garanteras fyra matcher under helgen, men många kommer att spela fem matcher. I B-ungdomsturneringen spelar man ett rakt gruppspel och vinnarna får spela finalmatch. Följ gärna turneringen på www.skovdesaints.com . skriven av - Kristian Pälviä
Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-08-31

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se