Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Sundbyberg drar sig ur Cupvinnarcupen

Sundbyberg Heat, som var kvalificerade till Cupvinnarcupen B-pool, har dragit sig ur deltagandet i turneringen. Detta efter att man placerats i den grupp som skulle spelat i Bulgarien. Ökade kostnader och avhopp från spelare är orsaken.


Sundbyberg hade uttryckligen önskat att få spela i gruppen i Ljubljana, Slovenien, men detta blev inte utfallet. Istället blev det resa till Blagoevgrad i Bulgarien och då ökade kostnaderna med följd att några spelare tvingades tacka nej. Därmed tappar Sverige en av Europacupplatserna detta år och endast Leksand och Karlskoga representerar Sverige i årets Europacuper Baseboll. skriven av - Kristian Pälviä  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-03-10

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se