Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kandidatnominering inför Förbundsmötet

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet (SBSF) håller Förbundsmöte den 25 mars 2006. Nu är det tid för nominering av kandidater till Förbundsstyrelsen.


Av Förbundsstyrelsens nuvarande ledamöter står följande fyra på omval och samtliga ställer upp till omval: Mats Fransson Ola Sund Ulf Steinvall Johnny Stormats Vi vill ändå göra er uppmärksamma på att föreningar och SDF likväl har rätt att nominera flera kandidater. Valberedningen kommer sedan att sammanställa inkomna förslag och presentera sitt förslag. Enligt 15 § SBSF:s stadgar är varje person som är permanent boende i Sverige och som är medlem av en till förbundet hörande förening valbar. Anställd hos SBSF eller tillhörande SDF är dock inte valbar till Förbundsstyrelsen. Nominering av kandidater kan göras till Valberedningens ordförande Peter Ström på adress ptr.strom@swipnet.se senast den 28 februari . SBSF:s Valberedning Peter Ström     Tove Alm     Helena Rosenkvist     Henrik Jörgensen  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-01-26

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se