Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Europacuplagen klara

SBSF har skickat in anmälningarna till årets Europacuper - totalt kommer fyra lag (ett mindre än vanligt) att representera Sverige under 2006 års Europacuper i baseboll och softboll.

Tyvärr har inget lag nappat på erbjudandet att spela CEB Cup Qualifier - kan bero på att turneringen avgörs i Serbien/Montenegro. Däremot kommer Sundbyberg och Leksand att representera Sverige i basebollens cuper och Nälsta samt Alby i softbollens dito. Leksand kommer att representera Sverige i Europacupens Qualifier, som med största sannolikhet avgörs i Antwerpen, Belgien, med Royal Greys som arrangör. I Cupvinnarcupens Qualifier deltar Sundbyberg och här har Sverige meddelat att man vill spela i gruppen med spelplats i Ljubljana, Slovenien - och inte i Blagoevgrad, Bulgarien. Inget lag har nappat på erbjudandet att spela i CEB-cupen Qualifier som avgörs i Belgrad, Serbien/Montenegro. Europacuperna spelas 13-19 juni preliminärt. Enda laget som spelar i högsta Europacupnivån är Nälsta som deltar i Europacupen A-pool i softboll. Spelplats blir Bollate, Italien, och tidpunkt för turneringen är 24-29 juli. Alby representerar Sverige i softbollens Cupvinnarcup B-pool, som avgörs 31 juli-5 augusti. Spelplats är ännu obekräftad, beslut kommer att tas vid ESF-kongressen i Sofia, Bulgarien i början av februari. skriven av - Kristian Pälviä Tillbaka  
  Skriv ut

Publicerad: 2005-12-27

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se