Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Elitserien: Göteborg bröt förlustrad

Göteborg tog sin första seger för säsongen och sin sjunde elitserieseger någonsin när man besegrade Tranås i lördagens andra match med 9-7. Tranås vann dock två av helgens tre möten lagen emellan; 8-1-vinsten på fredagskvällen följdes upp med seger 9-5 i den första lördagsmatchen.


Nykomlingarna Göteborg har haft en blytung inledning på Elitserien. Sju raka förluster blev nio när Tranås vann fredagskvällens möte samt den första matchen i lördagens double header. Men förlustraden bröts i den andra lördagsmatchen som Göteborg vann med 9-7. -Det känns otroligt skönt. Nu kan vi slappna av och hitta det spel som tog oss upp i Elitserien, säger en lättad Johan Weidolf, spelande tränare i Göteborg. Matchen var en svängig historia där Tranås tog ledningen med 4-0 i toppen av den första inningen. Göteborg svarade omgående och ledde med 5-4 efter en inning. Tranås tog återigen ledningen innan Göteborg kunde fastställa slutresultatet 9-7 i den åttonde inningen. Resultat från helgens Elitseriematcher samt aktuell tabell finns här kontaktperson - Magnus HedströmLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2005-06-11

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se