Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inbjudan till Årets viktigaste mötesplats!

Årets verksamhetskonferens närmar sig med stormsteg. Årets viktigaste mötesplats, där alla våra verksamheter möts, både ungt och gammalt, tjejer och killar, genomförs i år på Scandic Business School på Scandic Kungens Kurva 23-24 oktober. Softbollutskottet bjuder in till softbollkonferens med fri logi och mat för föreningsrepresentanter hela helgen, och Ungdomsutskottet bjuder in till separat Ungdomskonferens!


Verksamhetskonferens med seriekonferenser Helgen inleds med Verksamhetskonferens och Seriekonferenser för alla serier. Där kommer spelsystem och program att fastställas och dessutom kommer det ges tillfälle att diskutera förbättringar och förändringar av alla aspekter av det nationella seriesystemet. Tidsprogram, Lördag 23 oktober: 10:30  Fika, samling Scandic Business School 11:00  Konferensstart 12:30  Lunchbuffé (SBSF bjuder två ombud per förening på lunch) 13:30  Fortsatt Verksamhetskonferens 18:30  Avslutning Verksamhetskonferens 20:00  Middagsbuffé (förbeställning, kostnad 150 kr per person) För inbjudan och mer information i pdf-format (97 kb), klicka här ! Softbollkonferens med fokus på framtiden Verksamhetskonferensen närmar sig och vi vill i Softbollutskottet använda både lördag och söndag för givande diskussioner om softbollen i Sverige de kommande åren. Softbollutskottet svarar för logi och mat för två representanter per förening (räknat på de som deltagit i seriespelet 2004). Året som gått har givit oss anledning att diskutera en "nystart" och bredare utveckling av svensk softboll, vilket kommer att vara en av de mer omfattande punkterna under helgen. Vi behöver stabilisera vårt seriespel, förbättra planering och genomförande av landslagens verksamhet, satsa på utbildning och bredda vår idrott med fler spelare. För att åstadkomma detta behöver vi komma överens om en mer långsiktig planering och förstärka Softbollutskottet för genomförandet. Det är således en hel del idéer som vi kommer att diskutera under verksamhetskonferensen, och för att komma överens om hur vi går vidare! Anmäl ert deltagandet till förbundskansliet info@baseboll-softboll.se Ungdomskonferens med sikte på framtiden Efter Verksamhetskonferensen fortsätter diskussionerna med inriktning på framtids- och ungdomsfrågor i den separata ungdomskonferensen, som leds av Ungdomsutskottet. Tidsprogram, Lördag 23 oktober: 18:30  Samling, utvärdering av säsongen som varit 20:00  Middagsbuffé (paketpris för samtliga måltider 300 kr, se inbjudan) Söndag 24 oktober: 09:00  Ungdomskonferens 11:00  Fika 12:30  Lunchbuffé 13:30  Avslutning För inbjudan och mer information i pdf-format (95 kb), klicka här ! Anmälan till Verksamhetskonferenserna skickas till SBSF Kansli, se respektive inbjudan och information i pdf-filerna ovan. kontaktperson - SBSF Kansli

Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-10-12

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se