Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Andra raka softbollguldet för Nälsta

Nälsta är Sveriges bästa softbollag! Detta står klart efter att Stockholmsklubben besegrade Skövde med 3-0 i matcher i SM-finalen. Resultaten talar för sig själva; 2-0, 10-0 och 16-1.


Mer information om den tredje matchen kommer senare. I den första matchen blev det en riktig pitcherduell mellan Nälstas Kelly Gardner och Skövdes Marnie Sundberg-Schneider. Skövde släppte två poäng i toppen av den första inningen på två errors på lyror - och det blev de två enda poängen i matchen. Resten av matchen duellerade Gardner och Sundberg-Schneider på ett mycket imponerande sätt. Skövde hade chansen att kvittera i den sjunde inningen, då man slog sina första hits i matchen men Nälsta stängde till och vann den inledande kampen, 2-0. Den andra matchen blev klart mindre spännande. Nälsta drog omgående ifrån och kunde säkert vinna med 10-0 bakom stark pitching av Nina Sarajärvi. För mer information om SM-slutspelet, klicka här !
Länk till annan webbplats.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-09-25

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se