Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ingen Europacup för Alby

Albys softbollag beslutade sig att dra sig ur Europacupdeltagandet i Ryssland och Sverige har därmed inget lag som spelar Europacupen softboll denna säsong.


Sedan tidigare blev ju Nälstas Europacup på hemmaplan inställd på grund av för få deltagande lag, och nu blir det ingen Cupvinnarcup för Alby. Detta sedan man dragit sig ur Cupvinnarcupen på grund av de terrordåd som inträffade i den ryska delrepubliken Nordossetien. I turneringen, som avgörs i Moskva, deltar nu endast sex lag, A4 Terrasvogels (Holland), Technika Brno (Tjeckien), Carrousel (Ryssland), Superfund Wanderers (Österrike), Antorcha Valencia (Spanien), samt Raging Abbots Brauweiler (Tyskland). Resultat finner ni på www.softball.ru . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-09-15

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se