Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nälsta arrangerar Europacup i augusti

Nälsta kommer att arrangera Europacupen B-pool på hemmaplan i augusti, med speldatum 11-15 augusti. Detta meddelar ESF på sin officiella hemsida. Dessutom har Alby anmält sig till Cupvinnarcupens A-pool, som spelas i Moskva.


ESF har länge sökt arrangörer till samtliga Europacuper, men inte lyckats fylla platserna. Men Nälsta anmälde sitt intresse av att arrangera Europacupens B-pool, som stod utan arrangör länge, under förutsättning att man kunde arrangera cupen i augusti istället för september som är brukligt, detta på grund av risken för dåligt väder i september. ESF gick med på detta - och därmed har vi en Europacup på svensk mark. Missa inte chansen att se Europacupsoftboll på hemmaplan! Europacupen B-pool kommer att spelas med fyra lag sedan fyra lag dragit sig ur tävlingen; Maroussi 2004 (Grekland), Panthers Trnava (Slovakien), Princ Zagreb (Kroatien), och Royal Greys Merksem (Belgien) har alla dragit sig ur deltagande i turneringen. Europacupen B-pool:  Mannheim Tornados, Tyskland  Ballerup Vandals, Danmark  UNF, Storbritannien  Nälsta Bulldogs, Sverige Cupvinnarcupen A-pool:  A4 Terrasvogels, Holland  Alby Stars, Sverige  Technika Brno, Tjeckien  Carousel, Ryssland Läs mer på www.europeansoftball.org skriven av - Kristian Pälviä
Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-03-14

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se