Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Barn- och ungdomsledarutbildning i Örebro

SBSF, i samarbete med Svenska Rugbyförbundet, Svenska Frisbeeförbundet och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till Barn- och Ungdomsledarutbildning i Örebro 16-17 april.


Svenska Rugbyförbundet, Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, samt Svenska Frisbeeförbundet genomför ”Piloten” för den nya barn och ungdomsledarutbildningen i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Lördag & söndag den 16-17 april, genomför vi den generella delen av utbildningen på Scandic Hotel i Örebro. Den grenspecifika delen som omfattar c:a 4-6 timmar genomför vi i sommar, ort inte fastställd. Utbildningen vänder sig till dig som hjälper till med barn och ungdomsverksamheten i föreningen och i synnerhet om du hjälper till med träningar. Tyngdpunkten i utbildningen ligger på ledarskapet, men handlar också om barn och ungdomars fysiska och psykiska utveckling samt en gemensam värdegrund. Tid och Plats: Scandic Hotel i Örebro den 16-17 april. Anmälan senast måndag den 4 april. Kostnad: 250:- inkluderar kursmaterial, boende, lunch, fika samt kursintyg. OBS: Begränsat antal platser. Läs mer i bifogad pdf-fil . Anmälan sker till Thomas Claesson, Svenska Baseboll och Softboll Förbundet. Telefon: 08-6833028, Telefax: 08-6833029. E-post: info@baseboll-softboll.se kontaktperson - Svenska Baseboll och Softboll FörbundetLänk till annan webbplats.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-03-04

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se