Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

JSM: Skövde/Sundsvall segrade

Blandlaget Skövde/Sundsvall vann JSM Softboll som avgjordes i samband med Billingeslaget i Skövde i helgen. Efter en oavgjord match i inledningen av turneringen kom man igång och vann sedan resten av matcherna.


Skövdes pitcher Mia Carlsson blev vald till turneringens MVP. Domare i turneringen var Geri Lindberg och Tina Löwenhielm som båda gjorde en mycket bra insats. Resultat: Skövde/S-vall - Leksand 10-10 Alby/Nälsta - Tranås  5-7 Tranås - Skövde/S-vall  7-9 Leksand - Alby/Nälsta  9-2 Skövde/S-vall - Alby/Nälsta  13-5 Tranås - Leksand  9-7 Final: Skövde/Sundsvall - Tranås 14-4 Mer information om Junior-SM och Billingeslaget finns på Skövde Saints hemsida . skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-09-08

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se