Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Utvecklingsmöte för softboll

Softbollklubbar och övriga intresserade bjuds nu in till ett utvecklingsmöte för svensk softboll söndagen den 30 mars kl 13:00-16:00.


Det är Softbollutskottet som bjuder in till detta möte, som hålls i samband med Förbundsmötet. Resultatet från detta möte ska sedan ligga till grund för en mer ingående diskussion kring några förslag vid verksamhetskonferensen. Anmälan till kansliet senast 21 mars! Man kommer under detta möte att diskutera kring åtgärder för att handgripligen utveckla svensk softboll. Alla som har intresse av att diskutera detta bjuds härmed in för att ge sina synpunkter på detta. Anmälan till detta möte sker via e-post till SBSFs kansli senast 21 mars 2003. kontaktperson - SBSF Kansli  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-03-04

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se