Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

ISF: Softbollclinic i Prag

Internationella SoftbollFörbundet, ISF, och det Tjeckiska Softbollförbundet, bjuder in till en softbollclinic i Prag, Tjeckien, 28 februari - 2 mars. Den enda kostnaden för de coacher som deltar är resan ner till Prag - övriga kostnader (boende, måltider och kursmaterial) är gratis!


Lägerledarna kommer enligt ISF att bestå av "top world clinicians", och man kommer att ta upp det mesta kring fastpitch softball. Målgruppen är coacher från de europeiska länderna som kommer att få kunskaper som man kan vidarebefordra till sina spelare på "hemmaplan". Många av övningarna kommer att handla om praktiskt utförande, där coacherna själva kommer att slå, kasta, pitcha; för att de sedan själva kan instruera sina spelare på hemmaplan på bästa sätt. Maximalt 40 coacher kommer att beredas plats på denna clinic - så anmäl er NU! Ni kan anmäla er på e-post softball@cstv.cz . Sista anmälningsdatum (om platser finns kvar) är vid månadsskiftet januari-februari. kontaktperson - Czech Softball  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2003-01-27

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se