Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rädda baseboll och softboll kvar i OS!

Hjälp till att rädda baseboll och softboll kvar i OS! Nu finns det fler möjligheter att göra sin röst hörd - vi hoppas att så många som möjligt tar chansen och gör vad ni kan för att hålla våra idrotter kvar i de Olympiska Spelen.


Olympiska Hemsidan Så här gör ni: 1. Gå in på www.olympic.org . 2. Klicka på logon "Public Suggestions" eller klicka direkt här ! 3. Klicka på "next" och fyll i personuppgifterna 4. Gå vidare till formuläret och välj lämpligt område och ge sedan dina synpunkter (på engelska). IBAFs hemsida DU KAN ÄVEN GÅ IN PÅ IBAFs HEMSIDA www.baseball.ch och skriva in din åsikt om baseboll! Klicka här för att komma direkt till formuläret ! International Softball.com På ISFs hemsida kan du skriva in din åsikt i deras forum . Klicka här för att komma dit! Passa på och stöd baseboll och softboll i OS!!! skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-09-24

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se