Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

2 500 testade baseboll i Göteborg

Göteborgs Baseboll spred basebollpropaganda under Göteborgskalaset. Under de nio dagar som kalaset pågick hade Hajarna, som klubben heter, en slagbur uppe som lockade inte mindre än 2 500 besökare!!!


Under det gångna Göteborgskalaset fanns Göteborgs Baseboll representerade med en slagbur på Heden, där besökare gratis fick testa på att slå bollar från en kastmaskin. Slagburen var mycket populär och väldigt välbesökt! Nästan 2 500 personer i alla åldrar testade på att slå i slagburen under kalasets nio dagar. Även en och annan "kändis" provade på med skiftande resultat. En tjej från Svenska fotbollslandslaget visade prov på utmärkt bollkänsla när hon klippte till bollarna så det stod härliga till. Ett par dokusåpakändisar var dock betydligt mindre lyckade i buren, även om ett par av dem borde ha haft stor vana av att vara instängda längre stunder. Ett stort tack till Kungsbacka Baseboll för det snabba lånet av kastmaskin när Göteborgs egna slogs ut av en spänningstopp och till sponsorn IHM Business School som försåg duktiga slagmän med priser. skriven av - Johan Weidolf, Göteborgs Baseboll
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2002-08-27

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se