Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tranås Cupmästare

Det blev Tranås som tog hem Svenska Cupen efter seger i den jämna finalmatchen mot Sundbyberg. Segersiffrorna skrevs till 4-3 i en dramatisk och jämn match.


 Och redan nu pågår spelet i Svenska Cupen 2003 - andra omgången spelas på söndag.  Ryan Lewis (bilden) startade för Sundbyberg i finalen av Svenska Cupen. Han blev utbytt i den tredje inningen sedan Tranås tagit tre poäng. Sundbyberg tog ledningen i den andra inningen på en error av Tranås. I den tredje inningen kunde dock Tranås replikera genom David Leander (t.v. i bilden), som slog in två poäng på sitt slag innan han själv sprang in den tredje poängen. Andreas Karlsson (t.h. i bilden), som pitchade sju innings för Tranås, höll Sundbybergs slagträn i schack och pitchade till den sjunde inningen innan han blev utbytt. Han blev också fullt välförtjänt utsedd till MVP i finalen. Genom segern i Svenska Cupen är Tranås kvalificerade för spel i Cupvinnarcupen 2003. Redan nu är ju Svenska Cupen 2003 igång. Den första omgången har redan avverkats och på söndag går den andra omgången igång med följande matcher: Westerås - Stockholm Leksand - Eskilstuna Gefle - Enskede Skövde - Lund Kungsbacka - Vidingsjö Jönköping - Göteborg I den tredje omgången går Rättvik, City, Skellefteå, Karlskoga, Alby och Oskarshamn in i cupen. Finallagen Sundbyberg och Tranås går in i kvartsfinalerna. skriven av - Kristian Pälviä
Svenska Cupen
Final
Sundbyberg
020 000 100 - 3
Tranås
003 001 00x - 4

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-08-25

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se