Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Haltande softbollserie

I division 2-softbollen haltar serien betänkligt. Det skiljer sex matcher mellan en del lag när det gäller spelade matcher. Men det kanske inte är så underligt, när serien spänner mellan Skellefteå i norr till Växjö i söder...


Division 2 spelas i år med fem lag. Norrköping, Oskarshamn, Tranås, Växjö - och Skellefteå som startat upp verksamhet igen efter ett par lugna år. Förhoppningen är att deltagandet i division 2-serien skall göra att lagen fortsätter att spela och att man får en bred bas igen inom det nationella seriespelet. De senaste åren har ju lag som Skövde, Söder, Jönköping, Sölvesborg, och Eskilstuna lagt ner verksamheten i seriespelet för softboll. Men vi får hoppas att en del av dessa fästen återfår verksamheten till kommande år. Hur det går i division 2-spelet ser ni genom att gå in på "Resultat" i menyn till vänster eller genom att klicka här ! skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-08-20

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se