Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Alby och Nälsta till SM-final

Det blev ett välbekant finalpar i softbollens SM-slutspel. Alby och Nälsta tog sig återigen till SM-final genom att besegra Leksand respektive Sundsvall i semifinalerna. På


bilden slår Albys Dara DeVencienzo ett slag i matchen mot Leksand. Foto: Hans Rydberg. Nälsta vann tämligen enkelt över Sundsvall med 10-0 och 11-1 i sin semifinal. För Alby var det svårare, Leksand vann en av tre matcher mot Alby. En av matcherna fick för övrigt spelas om, från den fjärde inningen, efter en protestsituation. Men till slut kunde Alby gå segrande ur striden. SM-finalerna inleds i Alby lördagen den 30 augusti med de två inledande matcherna. Därefter är det uppehåll för Europacupspel innan finalserien avslutas med matcherna 3-5 i Nälsta den 14-15 september. skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-08-18

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se