Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rättvik på väg mot SM-guld

Rättvik har tagit en 3-0 ledning i basebollens SM-finaler efter den första finalhelgen som avgjordes på Albys hemmaplan. Nu räcker det med en vinst i någon av de fyra avslutande finalmatcherna nästa helg för att SM-guldet skall säkras.


Rättviks segersiffror i de tre matcherna skrevs till 11-0, 8-2, 6-1. Solklara segrar för Rättvik mot ett Alby som aldrig kom upp i normal klass, varken i pitchingen/defensiven eller i slagningen. Alby, som ju vann SM-guld i fjol, får svårt att hindra Rättvik från att ta sitt första SM-guld någonsin kommande helg. Men ingenting är omöjligt... skriven av - Kristian Pälviä  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-24

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se