Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Varmt välkommen Monica!

Vi välkomnar varmt Monica Söderberg till Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet! Monica gjorde sin första dag den 3 juni och kommer under ett och ett halvt år jobba med utvecklingsfrågor på barn och ungdomssidan och även fokusera på förbundets utbildningar! 

Kul att du är på plats hos oss Monica, vill du berätta kort om dig själv?
Jag skulle nog beskriva mig som en person som hela livet älskat idrott och föreningsliv. Sedan barnsben har jag utövat flera idrotter och basket blev den sport som legat mig närmast hjärtat. I den sporten har jag varit både spelare, ledare & förtroendevald i olika roller. Efter många år i bank- & finansbranschen började jag för åtta år sedan jobba heltid med idrott, först på Basketbollförbundet och därefter Cricketförbundet. Där jobbade jag främst med verksamhetsutveckling, föreningsutveckling och event och nu har jag alltså fått förtroendet att jobba med Baseboll, Softboll och Lacrosseförbundet.

Vad var det som fick dig intresserad av att söka tjänsten?
Jag är lite extra svag för bollsporter och lagidrott och är som person nyfiken, lösningsfokuserad och gillar positiva utmaningar. Eftersom jag har följt SBSLF lite på distans när jag jobbade på de andra förbunden vet jag redan att det är ett spännande förbund med stor potential som inte bara erbjuder en utan tre idrotter för mig att bekanta mig närmare med och hjälpa till att utveckla.

Vad ser du mest fram emot i närtid?
Jag ser jättemycket fram emot att få bli del av baseboll, softboll och lacrossefamiljen i sommar. Jag inleder med att träffa de tre idrottsutskotten och sedan vill jag ta alla chanser att komma ut i verksamheten, på planerna och till föreningarna för att se och lära och utbyta idéer. Tillsammans kan vi säkert hitta nycklarna till föreningarnas och förbundets utveckling och tillväxt. Jag är supertaggad!!

Vill du/ni komma i kontakt med Monica så når ni henne på:

monica.soderberg@sbslf.se alt. 0704765024

Publicerad: 2024-06-14

Senast uppdaterad: 2024-06-14

Författare: Ninnie Lystad

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se