Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inställt Årsmöte!

null

Som tidigare framgått har de nya ekonomiska rutinerna under andra halvåret 2021 och början av 2022 medfört att bokslutsarbetet blivit kraftigt försenat. Vi har därför i två omgångar skjutit på förbundsmötet.


Naturligtvis respekterar vi föreningarnas behov av att i god tid få ta del av dokumentationen inför förbundsmötet och i styrelsen har vi tagit till oss av kritiken som framförts. Föreningarna måste ha bästa möjliga förutsättningar att sätta sig in i materialet för att kunna fatta rätt beslut vid förbundsmötet.


Styrelsen har därför beslutat att ställa in förbundsmötet den 28 april. Vi kommer att tre veckor innan utlysa ett nytt datum för förbundsmötet och senast två veckor innan mötet distribuera samtliga dokument. Med tanke på att många föreningar bedriver seriespel, kommer förbundsmötet att ske digitalt en vardagskväll. Målsättningen är att mötet ska hållas under maj månad.

Vi beklagar igen förseningen och har vidtagit åtgärder för att det här inte ska upprepas.

Hälsningar
Lars Sundin
Ordförande
Svenska Baseboll, Softboll och Lacrosseförbundet

Publicerad: 2022-04-22

Senast uppdaterad: 2022-04-22

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se