Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SEBA-läger i Smedjebacken 26 februari

VI FÖRLÄNGER ANMÄLNINGSTIDEN! SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN SÖNDAG 13 FEBRUARI! SEBA-läger för spelare och tränare. Vi kommer hålla till i Barken Arena i Smedjebacken. Lördag 26 februari 2022 kl 12.00-17.00.

Efter att vi tvingades ställa in det planerade lägret i Smedjebacken 26 januari, och ersätta med ett Teams-möte, är det nu dags för det första SEBA-lägret för spelare och tränare. Vi kommer hålla till i Barken Arena i Smedjebacken. Lördag 26 februari 2022 kl 12.00-17.00. 

Anmäl ditt deltagande genom att klicka på fliken nedan - "Register" (länkar vidare till ett formulär). Tränare/coach kan anmäla sig om man tränar U25 alternativt U18/19. Spelare ska vara mellan 16-25 år, födda 1997-2006, alla spelare i åldersspannet kan anmäla sig men SKALL ha med sig minst en av sina klubbtränare för att kunna vara med. Om ni inte har en tränare så kan ni anmäla er så får vi ta ett beslut om ni ändå kan vara med. Ett sådant beslut kommer efter anmälningstiden gått ut. Varje klubb kan anmäla maximalt 6st spelare. Vi kommer sätta ett tak på antal deltagare för spelare på 40st, eter anmälningstiden gått ut meddelar vi samtliga spelare/ledare vilka som antagits till lägret. Vi kommer alltså att behöva sätta ett tak på antal spelare från varje klubb, allt beroende på antalet spelare totalt.  Kostnad för lägret 250kr för spelare och 150kr för ledare/coacher. Sista anmälningsdag söndag 13 februari (nytt förlängt datum). Vi kommer att efter anmälningstiden gått ut maila till er hur betalningen kommer att gå till. Har ni frågor skicka frågor/funderingar till tony.klarberg@baseboll-softboll.se. Prel datum för framtida läger är lör-sön 26-27 mars 2022 (Smedjebacken). Anmälan gör du på fliken "Register" nedan. Mer info och anmälan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SEBA – utveckling mot elit

SEBA, Sweden Elite Baseball Academy, är ett nationellt utvecklingsprogram för främst spelare under 25 år, med chans att på sikt representera senior-, U23- och U18-landslagen (anges landslaget/landslagen fortsättningsvis). Ett program som fokuserar på processen. Med ett bra program och med en bra process kommer resultaten att komma även om fokus bör vara processen.

Publicerad: 2022-02-08

Senast uppdaterad: 2022-02-08

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se