Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Nu är det dags att anmäla sig till ”The Cup 2024”!

Vi söker tjejer till ett lag med spelare från hela landet för att delta i The Cup, i Nederländerna den 12-14 januari.

The Cup är Europas största inomhusturnering i softboll med deltagande lag från både USA och Europas toppnationer. För dig som inte siktar på landslagsspel så är det här en fantastisk chans att ändå få komma ut och spela en superrolig turnering i Europa. För dig som siktar på att ta en plats i landslaget men ännu inte är där så är det här en grym chans att skaffa dig mer erfarenhet av internationellt spel. Och för dig som är aktuell för landslaget så är det en fin chans att få mäta sig mot spelare från toppnationerna.

Vi vill bjuda in tjejer från alla klubbar i landet och vår målgrupp, tjejer 17-25 år men är du något år för ung eller gammal så skicka gärna in intresseanmälan ändå, det viktigaste för oss är att vi kan skicka ett lag till denna fantastiska turnering.

Förbundet kommer att subventionera en del av kostanden och spelare kan räkna med att bara behöva betala ca 3000-3500 kr. Då ingår anmälningsavgift, flygresa, boende och mat (frukost och middag).

LEDARE
Vi vill även gärna ha med oss ledare från flera olika klubbar! För dig som följer med som ledare så subventionerar förbundet kostnaden.

Har du frågor – ring Sanna på 070-45 44 330 eller maila på sanna.hermansson@sbslf.se

Intresseanmälan sker via länken här nedan senast 28 november – om det kommer in många anmälningar så att vi behöver göra et urval så kommer först till kvarn att beaktas så skicka in din anmälan så fort du kan!

https://forms.office.com/e/aACh5K3YiW Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-14

Senast uppdaterad: 2023-11-14

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund