Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Nyheter

 • Sverige U18 vinner Baltic Open Women 2023 i softboll

  Baltic Open Women 2023 i softboll spelades i Stockholm under helgen och bjöd på spännande och välspelade matcher. Deltagande lag inkluderade Oslo Alligators från Norge samt Sveriges senior- och U18-landslag. Turneringen bjöd på jämna och välspelade matcher, och det var Sverige U18 som till slut kammade hem segern. 
 • Vinst för Söder Softboll i helgens Div1!

  Söder utöker serieledningen med ytterligare två vinster. 
 • Baltic Open Herr 2023

  Baltic Open 2023 Herr är en av de mest spännande turneringarna i herrsoftboll och den kommer att hållas i Alby, Stockholm den 2-4 juni. Denna turnering kommer att bjuda på en helg full av spänning och underhållning eftersom det kommer att spelas inte mindre än arton matcher under helgen. 
 • Baltic Open 2023 Dam - En spännande softbollturnering för damer i Stockholm

  Den 27-28 maj äger den efterlängtade softbollturneringen Baltic Open 2023 rum på Skarpnäck i Stockholm. Turneringen kommer att bestå av tre lag, Sveriges juniorer, Sveriges seniorer och ett mixed lag från Norge och Danmark. Alla lagen kommer att mötas två gånger och turneringen avslutas med en final på söndag. 
 • Söder utökar ledningen i Div1 Softboll efter två spännande matcher mot Karlskoga

  Idag spelades två otroligt spännande matcher mellan Söder och Karlskoga i Div1 Softboll. Karlskoga gjorde sin debut i ligan och visade upp en imponerande prestation genom att bjuda på hårt motstånd mot förra årets silvermedaljörer, Söder. 
 • Öppninghelg för Softbollens Div1-liga

  Igår inleddes säsongen för Softbollens Div1-liga med en double header mellan Söder och Sundsvall på söders hemmaplan. Första matchen slutade 19-1 till Söder och bröts i fjärde inningen. Andra matchen slutade 21-3 till Söder och bröts också i fjärde inningen.
 • Intresseförfrågan till alla klubbar för Little League Softboll-lag i Tjeckien

  Vi undersöker möjligheten att sätta ihop ett lag för att delta i Little League Softboll i Tjeckien. Vi söker nu intresserade spelare och ledare från alla klubbar som skulle vilja vara en del av detta spännande evenemang. 
 • Great Britain Series: Fantasktik Fastpitch Softbollturnering i helgen

  I helgen hölls den första internationella sanktionerade turneringen för herrarnas fastpitch någonsin i Sverige, och vädret var verkligen på spelarnas sida med strålande solsken hela dagen, vilket till och med orsakade ett problem i matchen klockan 19.00. 

Publicerad: 2022-11-29

Senast uppdaterad: 2022-11-23

Författare: Ida Karlsson

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer