Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Intresseförfrågan till alla klubbar för Little League Softboll-lag i Tjeckien

Vi undersöker möjligheten att sätta ihop ett lag för att delta i Little League Softboll i Tjeckien. Vi söker nu intresserade spelare och ledare från alla klubbar som skulle vilja vara en del av detta spännande evenemang. 

Tävlingen är Senior League Softball för tjejer födda mellan 2006-2010 och kommer att äga rum mellan den 5:e och 9:e juli i Tjeckien. Vi ser fram emot att få ihop ett lag med spelare från så många klubbar som möjligt och uppmuntrar er alla att delta. För närvarande har vi ingen begränsning för antalet spelare som en klubb kan skicka men vi kommer att prioritera att få med spelare från så många klubbar som möjligt så ett urval kan komma att ske.

Vi arbetar för närvarande på att fastställa kostnaderna för resan och kommer att återkomma till er så snart som möjligt med detaljerad information. 

Detta är en fantastisk möjlighet för spelare och ledare att få internationell erfarenhet och möta andra talangfulla spelare från olika delar av världen. Det kommer vara en unik och minnesvärd upplevelse för alla som är involverade. 

Om ni är intresserade av att delta och skicka spelare och ledare från er klubb, vänligen meddela oss snarast möjligt. Obs - detta är själkvart inte bindande utan vi kommer att återkomma innom kort med mer info och kostnad. Vi ser fram emot att höra från er och göra detta till ett framgångsrikt och roligt evenemang för alla inblandade.

Vi söker:
Spelare, tjejer födda mellan 2006-2010.
Coacher som är intreserade av att hjälpa tjejerna att utveckals och bygga sin erfarenhet.
Lagledare/Lagföräldrar som hjälper till att ta hand om de praktiska frågorna.

Publicerad: 2023-05-12

Senast uppdaterad: 2023-05-12

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund