Gå till innehåll
Softboll
Softboll

Baltic Open Herr 2023

Baltic Open 2023 Herr är en av de mest spännande turneringarna i herrsoftboll och den kommer att hållas i Alby, Stockholm den 2-4 juni. Denna turnering kommer att bjuda på en helg full av spänning och underhållning eftersom det kommer att spelas inte mindre än arton matcher under helgen.

 

Deltagande lag i turneringen är Sveriges Herrar, tre klubblag från Sverige och två klubblag från Storbritannien. Turneringen spelas på två planer och det kommer att finnas massor av möjligheter att se på när lagen möter varandra i en spännande kamp om segern.

För Sveriges herrar är Baltic Open 2023 Herr en viktig del av deras uppladdning inför EM som hålls i Hørsholm, Danmark den 27-29 juli. EM kommer att ha 12 deltagande lag, inklusive Tjeckien, Danmark, Kroatien, Frankrike, Sverige, Slovakien, Israel, Nederländerna, Storbritannien, Belgien, Tyskland och Spanien. Sverige hamnade i grupp A tillsammans med Tjeckien och Storbritannien.

Baltic Open 2023 Herr kommer att vara en fantastisk möjlighet för alla fans av softboll att se riktigt bra herrsoftboll på hemmaplan i Sverige. Det kommer att finnas gott om spänning och underhållning under hela helgen, och vi ser fram emot att se vilket lag som kommer att ta hem segern i denna spännande turnering!

Publicerad: 2023-05-19

Senast uppdaterad: 2023-05-17

Författare: Sanna Hermansson

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund