Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Breddläger för softbolljuniorer – Save the Date!

Första helgen i mars bjuder vi in till årets första breddläger för softbolljuniorer. Som vanligt kommer juniorlandslagets coacher att finnas på plats för att tillsammans med ledare från arrangörsklubben ansvara för lägret som hålls i Örebro.

Lägret är öppet för alla spelare födda 2000-2005.
Datum: Lördag 2/3 till söndag 3/3
Plats: Örebro

Vi är ännu inte helt klara med detaljplaneringen av lägret så exakta tider och priser kommer att komma inom kort, men vi går ut med datum nu direkt vi fått dom bekräftade för att underlätta er planering. Boka in datumet i kalendern, och håll utkik efter anmälningsinformation, exakta tider, pris mm. 

Publicerad: 2019-01-17

Senast uppdaterad: 2019-01-17

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se