Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

TK söker arrangörer till Regionserieslutspelet

Välkomna att ansöka om att arrangera regionslutspel i baseboll 2018.

Datum för regionslutspelet är helgern

a 8-9/9 samt 15-16/9. Man är välkommen att söka båda helgerna eller en av de två. Beskriv i er ansökan hur arrangemanget är tänkt att genomföras, tider, kringaktiviteter, PR-satsning etc. Arrangör skall bl.a. ansvara för planarrangemang, tävlingsledare, matchfunktionärer såsom protokollförare, speaker, resultattavla samt kiosk.

SBSF tillsätter domare som bekostas av SBSF, samt matchbollar som också bekostas av SBSF. Andra kostnader kring arrangemanget står arrangerande klubb för. Protokoll skall föras under mästerskapet.Ansökan skall vara TK tillhanda via e-post senast den 10/8-18 på adressen Tk@baseboll-softboll.se
TK tar beslut om arrangerande klubb snarast så att arrangör kan förbereda genomförandet.

Publicerad: 2018-07-06

Senast uppdaterad: 2018-07-06

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se