Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Bilder från 7-8 juni

Det har varit en helg med full rulle på baseboll- och softbollplanerna runt om i Sverige denna helg.


Serieomgångar, landslagsläger, Svenska Cupen, och mycket mer. Glädjande nog har vi dessutom fått in lite bilder från händelserna också, och vi publicerar givetvis dessa på hemsidan. Bilden: Matchsituation mellan Leksand och Alby. Foto: Hans Rydberg skriven av - Kristian Pälviä
På söndagen höll softboll- landslaget ett landslagsläger i Stockholm inför sommarens NM 8 Danmark och EM i Italien. Detta läger hölls på Skarpnäckplanen. Mer om det lägret kan ni läsa på annan plats på hemsidan. Men innan dess var det serieomgång på lördagen. I A1 Softboll möttes Leksand och Alby och det blev delad pott i matcherna. Leksand vann första matchen med 4-3, medan Alby tog hem den andra matchen med 7-3, rapporterade Hans Rydberg som även står för bilderna. Glädjande var att man i den matchen fick se en ny kvinnlig domare, då före detta landslagsspelaren Johanna Uddståhl har gått in i domarkarriären. I den andra matchen i A1 Softboll vann Nälsta över Skövde med 8-0 och 9-3. Därmed har Nälsta sju raka segrar i serien hittills. Alby var även i farten i basebollens Elitserie då man mötte Skövde på hemmaplan. Där blev det två vinster för västgötarna, 16-10 och 3-1. Vi har även fått lite bilder från denna match som ni ser till höger. I de övriga matcherna i Elitserien baseboll blev det dubbelsegrar för Oskarhamn, Sundbyberg, och Leksand. Vi tackar fotograferna för bidragen från helgens händelser på baseboll- och softbollplanerna!
 

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-06-09

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se