Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Verksamhetskonferens i Enköping

Årets verksamhetskonferens för svensk baseboll och softboll kommer att gå lördagen den 20 oktober i ”Sveriges närmaste stad”, Enköping, på Hotell Park Astoria.


Verksamhetskonferensen kommer, förutom de respektive seriekonferenserna, att innehålla information om ”Klubben Online” från n3sport, som producerad SBSF:s hemsida, samt förhoppningsvis också ett besök från Major League Baseball International. "Årets viktigaste möte" kommer att genomföras enligt nedanstående program:  Lördag 20 oktober: 11:00 Inledning, information 11:15 Klubben Online, n3sport 12:00 Major League Baseball International 13:00 Lunch 14:00 Seriekonferenser - Elitserien baseboll - Division 1-2 baseboll - Softboll 19:00 Avslutning 20:00 Gemensam middag Elitseriecoacherna kommer att ha en informationsträff under fredag kväll där landslagsverksamheten skall diskuteras. Till denna träff bjuds Elitseriecoacherna in separat. Dessutom kommer SBSF och MLBI att ha separata möten under helgen. Klubben Online – n3sport Klubben Online är ett medel för svenska idrottsföreningar att kostnadsfritt kunna få en egen hemsida. Genom att köpa ett bonuspaket på 1 500 kr kan man dessutom få möjligheter till att skapa egna statiska sidor, ett bildarkiv, och mycket mer. Vid verksamhetskonferensen kommer en representant från n3sport att förklara mer om Klubben Online och hur det fungerar. MLBI SBSF har bjudit in representanter från MLBI (Major League Baseball International) för att diskutera former för framtida samarbete, utöver de envoycoacher som de senaste åren besökt Sverige sommartid. En del av detta möte kommer att ske under Verksamhetskonferensen, då MLBI kommer att berätta om sin verksamhet och vara tillgängliga för frågor från de närvarande föreningarna. Anmälan sker skriftligt! Svenska Baseboll- och Softboll Förbundet kommer inom de närmaste veckorna att skicka ut inbjudningar till samtliga föreningar och SDF i Sverige. Missa inte möjligheten att medverka vid årets viktigaste verksamhetsmöte!     skriven av - Kristian Pälviä kontaktperson - Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-08-29

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se