Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Andreas fortsätter på förbundet året ut

Nu står det klart att Andreas Holmgren fortsätter på kansliet året ut med huvudfokus på att fortsatt utveckla förbundets verksamhet inom skolsamverkan.

Förlängningen av Andreas tjänst innebär att kansliet året ut kommer att bestå av Ninnie Lystad, Monica Söderberg och Andreas Holmgren. Tillsammans har kansliet nu blivit ett starkt team som har möjlighet att verka för att stärka våra idrotter, vårt förbund och framförallt våra föreningar. Inte minst under SM veckan i Västerås har vi sett att ett starkt kansli kan verka tillsammans och ge nya möjligheter att växa. Vi hoppas och tror att våra anställda kan stödja våra ideella krafter till att ta Svensk Baseboll, Softboll och Lacrosse till nya höjder.

Det ska bli riktigt kul att få fortsätta mitt arbete med fantastiska kollegor och jobba vidare med världens roligaste idrotter. Framförallt hoppas jag kunna hitta nya format för skolsamverkan som är skräddarsydda för de förutsättningar våra föreningar arbetar under. Verksamheten ska vara till för alla våra idrotter men inte minst ser jag att vi vill finna rätt verktyg för att även våra föreningar inom Lacrosse ska ha möjlighet att växa genom samverkan med skolor, gymnasier och universitet.

Vill du/ni komma i kontakt med Andreas når ni honom på:

andreas.holmgre@sbslf.se alt. 0703305481

Publicerad: 2024-07-05

Senast uppdaterad: 2024-07-08

Författare: Andreas Holmgren

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se