Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Saskia Kosterink till Nordic Youth Tournament 2022 I Leksand!

Ta chansen att få träna med en av Europas bästa coacher!

Vi presenterar den första av våra gästcoahcer för Nordic Youth Tournament i softboll 2022 och först ut är Saskia Kosterink, en av Europas bästa spelare/tränare som idag jobbar som talentcoach i Nederländernas ”fulltime talent program for young talents between the age of 16-19 years old” samt även som hitting coach för det Nederländska landslaget.

Saskia kommer att delta som gästtränare på softbollturneringen i Leksand den 27:e till 29:e mars och hon var även en av de internationella coacher som deltog på Nordic Softball Camp på Bosön i November förra året och så här presenterade hon sig inför lägret.

I’m Saskia Kosterink, 37 years old and I work for the dutch softball federation.
I’m the talent coach of our fulltime talent program for young talents between the age of 16-19 years old.
Next to that, I also work with the National team where I’m the hitting coach.

I have played softball since I was 13 and played 12 years for the national team and 4 years in the junior national team. I have played multiple European and World Championships and my biggest accomplishment was the 2008 Olympics. I also played college ball in the states, 5 years in Italy and 5 years in Australia. Softball has given me so much in my life, and now to give back it gives me so much energy and fulfillment to help the young girls grow in our sport and help make their dreams reality. 

Besides softball I love playing other ball sports, cycling, surfing and skiing.
 

INBJUDAN

Vi bjuder in spelare och tränare till ett matchträningsläger utöver det vanliga! En helg full av matchspel under coachning av europeiska och nordiska tränare

På initiativ av Svenska Baseboll och Softbollförbundet och Dansk Softball Forbund riktar sig lägret till tjejer och killar i åldern 9–19 år och är öppet för klubbar från alla nordiska länder. Ni behöver inte komma med ett fullt lag utan vi skapar mixade lag (tjejer och killar) utifrån ålder. Varje klubb ansvarar för att skicka med ledare för sina ungdomar, riktlinjen är minst en vuxen/6 barn.
Vi träffas i Leksand och börjar med frukost på fredagen den 27 maj och avslutar innan lunch på söndagen den 29 maj. För långväga gäster finns övernattning ordnad från och med torsdagen den 26 maj.

Mat samt boende ingår i anmälningsavgiften. Boendet sker i skolsal och maten serveras en kort promenad från planer och boende. Frukost, lunch och middag ingår. OBS: Ingen lunch/middag på torsdag eller söndag. Kiosker kommer finnas öppna under hela helgen i anslutning till planerna.

Målgrupp: Spelare mellan 9-19 år som vill utveckla sitt spel. Yngre och äldre spelare är välkomna i mån av plats.

Tid: 9.00 den 27 maj – 12.00 den 29 maj.
Plats: Leksands Baseboll och Softbollplaner, Siljansvallen.
Pris: 800 SEK per anmäld spelare/coach/förälder

Klubben faktureras anmälningsavgiften från SBSLF.
Anmälan sker lagvis senast fredag 31 mars. Anmälan genom att fylla i mallen som bifogats inbjudan som gått ut till alla klubbar och skicka till info@lbsk.se 

OBS: Anmälan är bindande, vid avbokning före 1 maj betalar du 1/3 av kostanden och vid avbokning efter 1 maj betalar du hela priset för de spelare som avbokningen gäller.


Har du frågor – kontakta Leksands Baseboll och Softbollklubb info@lbsk.se alt. 070-3485959

 

Publicerad: 2022-03-21

Senast uppdaterad: 2022-03-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se