Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SEBA Pitching-Catching Camp 26-27 mars

Vi kommer återigen att hålla till i Barken Arena i Smedjebacken. Lördag/Söndag 26-27 mars 2022. Start lördag 26 mars kl 12.00-17.00, fortsätter söndag 27 mars kl 09.00-12.00. Denna gång riktar vi oss speciellt till pitchers OCH catchers.

Vi fortsätter med ytterligare ett läger efter det lyckade 1-dagslägret 26 februari med att följa upp med ett 2-dagarsläger. Vi kommer återigen att hålla till i Barken Arena i Smedjebacken. Lördag/Söndag 26-27 mars 2022. Start lördag 26 mars kl 12.00-17.00, fortsätter söndag 27 mars kl 09.00-12.00. Denna gång riktar vi oss speciellt till pitchers OCH catchers. Ange om du är med som pitcher eller catcher, ni som dubblerar ange EN position, antingen catcher eller pitcher, ni kommer inte tillåtas dubblera under lägret

SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN SÖNDAG 13 MARS! SE FILM HÄR! Länk till annan webbplats.

PITCHERS: Jakob Syren och Elvis Hammarstedt kommer att leda bullpens, bullpens där vi kommer använda Pocket Radar för att mäta separation på pitchar och Rapsodo för att ni ska kunna se velo/spin rate/break etc.

CATCHERS: Vi kommer bland annat jobba med receiving och nyttja pitchermaskin för att jobba på högre velo. 

SEBA, Sweden Elite Baseball Academy, är ett nationellt utvecklingsprogram för främst spelare under 25 år, med chans att på sikt representera senior-, U23- och U18-landslagen (anges landslaget/landslagen fortsättningsvis). Ett program som fokuserar på processen. Med ett bra program och med en bra process kommer resultaten att komma även om fokus bör vara processen.

Anmäl ditt deltagande genom att svara på frågorna i formuläret här Länk till annan webbplats.. Tränare/coach kan anmäla sig om man tränar U25 alternativt U18/19. Spelare ska vara mellan 16-25 år, födda 1997-2006, alla spelare i åldersspannet kan anmäla sig men SKALL ha med sig minst en av sina klubbtränare för att kunna vara med. Om ni inte har en tränare så kan ni anmäla er så får vi ta ett beslut om ni ändå kan vara med. Ett sådant beslut kommer efter anmälningstiden gått ut. Varje klubb kan anmäla maximalt 6st spelare. Vi kommer sätta ett tak på antal deltagare för spelare på 40st, eter anmälningstiden gått ut meddelar vi samtliga spelare/ledare vilka som antagits till lägret. Vi kommer alltså att behöva sätta ett tak på antal spelare från varje klubb, allt beroende på antalet spelare totalt.  Kostnad för lägret 350kr för spelare och 250kr för ledare/coacher. Sista anmälningsdag söndag 13 mars. Betalning sker helst med swish, skriv då i meddelandefältet - "SEBA Smedjebacken lör-sön 26-27 mars 2022" Ange namn på den/de du betalar för om du betalar för någon/några andra än dig själv. Swishnummer: 1233212925 (Bör stå Svenska Baseboll Softboll Förbundet)

Vi kommer att efter anmälningstiden gått ut maila till er ytterligare info såsom prel schema etc. Har ni frågor skicka frågor/funderingar till tony.klarberg@baseboll-softboll.se

Publicerad: 2022-03-06

Senast uppdaterad: 2022-03-06

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se